آشنایی با اصول بازرسی و بهداشت مواد غذایی

عنوان جزوه: آشنایی با اصول بازرسی و بهداشت مواد غذایی

قالب بندی: word

تعداد صفحات: 97

فهرست مطالب:

اهداف درس

مقدمه

خطرات مرتبط با مواد غذایی

بیماریهای ناشی از غذا

فساد و آلودگی موادغذایی

عوامل بروز مسمومیت های موادغذایی

باکتریها و ویروسهای مهم در بهداشت موادغذایی

اصول کلی در نگهداری موادغذایی و پیشگیری از مسمومیت های غذایی

آشنایی با بروز انواع آلودگیهای شیمیایی وسموم در مواد غذایی

آشنایی با تقلبات در مواد غذایی

اصول و ضوابط بهداشت محیط مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

نحوه و اصول بازرسی بهداشتی و قوانین مربوطه

آشنایی با اصول نمونه برداری در مواد غذایی و ضوابط مربوطه

مروری بر سیستمهای مدیریت و ایمنی مواد غذایی

منابع


خرید و دانلود آشنایی با اصول بازرسی و بهداشت مواد غذایی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.