مخاطرات بهداشتی گوشت و فرآورده های گوشتی

علوم بهداشتی جدید به طور کلی با دستورات مذهبی تطابق دارد. شواهدی وجود
دارد که از حدود 1400 سال قبل خطرات آلودگی های انگلی تریشینلوز و سیستی
سرکوز سلولوزه که از طریق گوشت خوک منتقل می شود شناخته شده بود.

مراحل تهیه و نگهداری گوشت به نحوی است که همواره امکان آلودگی آن و انتقال
عفونت به مصرفکنندگان وجود دارد. درنتیجه گوشت هم به طور اولیه از راه
آلودگی و عفونت دام زنده و هم به طور ثانویه از طریق تماس با محتویات دستگاه
گوارش، خاک، آب آلوده، دست افراد، ظروف، وسایل حمل و نقل و... به عوامل
بیماریزا آلوده میشود.


پوست و پشم دام های کشتاری یکی از مهمترین منابع آلودگی لاشه هستند. زیرا
طی حیات دام، در تماس مستقیم با خاک و مدفوع هستند.

این فایل پاور پوینت بوده که به صورت PDF ذخیره شده و قابلیت کپی شدن را دارد.


خرید و دانلود مخاطرات بهداشتی گوشت و فرآورده های گوشتی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.