بررسی اثر عصاره متانولی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا

چربی ها و روغن ها مواد غذایی با ارزشی هستند که بعنوان واسطه انتقال حرارت به ماده غذایی عمل می کنند.اکسیداسیون از
عوامل مهم فساد روغن ها بوده که یکی از راه های جلوگیری از آن افزودن آنتی اکسیدان است.در این پژوهش عصاره متانولی
برگ زیتون بعنوان آنتی اکسیدان طبیعی به روش استخراج با حلال بدست آمد


خرید و دانلود بررسی اثر عصاره متانولی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.