آموزش ساخت تابلو روان LED

آموزش کاربردی ساخت تابلو روان LED

 

 

 

 

 

فایل برگزیده  از نظر کاربران جهت کسب درآمدهای تضمینی و کسب و کار با سرمایه های اندک

 

 

 

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که با کار در منزل و علاقه نشان دادن به حرفه ای کاملا متفاوت

موافق هستید

 

 

پکیج فوق العاده مارو از دست ندید

 

 

 

 

 

باتوجه به اینکه یکسری از سایتهای موجود در موتورهای جستجو

قصد فریب شما را دارند و با وعده دادن 10 میلیون ویا بیشتر در ماه شمارا به سمت خود جذب میکنند

 

 

 

به شما پیشنهاد میشود که کار و حرفه ای را انتخاب کنید که روی زبانها اعتماد فراوان دارد

 

 

هدف اصلی طراحی این پکیج  ایجاد نیروی یادگیری - بکارگیری در شماست

 

 

 

 

همانطور که میدانید تابلو روان چند سالیست که بر سر در اکثر فروشگاه ها و مغازه ها جا خوش کرده

و این هم به یمن ورود آن از خارج از کشور هزینه های گزافی دارد

 

 

مدتی کوتاه است که مهندسین خبره ی کشور دست به طراحی و ساخت داخلی این محصول زده اند و ترفندهای ساخت آنرا کشف کرده اند

 

 

 

 

 

این ترفندهارا میتوانید همین الان خریداری کنید ویا در کلاسهای آموزشی مربوطه البته با هزینه 1400000 آنرا فرا گیرید

 

 

برخی از نظرات کاربران در مورد پکیج :

 

- سلام خسته نباشید خواستم ازتون یه تشکر گرم کنم بخاطر این لطفی که در حق من کردید

باورکنید حاضربودم بیشتر از اینها هزینه کنم تا یه کار خوب داشته باشمو از بیکاری دربیام

ولی وقتی این پکیج رو گرفتم بدجور بخودم افتخار کردم که تونستم بالاخره یه راهی پیدا کنم

ممنونم ازتون

علیرضا ممبینی از اهواز

 

 

 

- سلام مهندس جان مرسی از بابت پکیج واقعا مفید بود فکرنمیکردم یه همچین راه درامدی هم وجود داشته

باشه خیلی به دردم خورد پاره وقت حدود ماهی 2700000از همین کار واسم میمونه

تشکر از سایت خوبتون

ابراهیم مددی نیا از ورامین

 

 

 

 

 

- خسته نباشید خیلی ممنونم بابت پکیجتون من لیسانس الکترونیک دارمو حدود دوسال

بود که بیکار بودم حسابی کلافه بودم الان حدود ماهی 4.5میلیون درامد دارم این فایل رو یکی از دوستام بهم معرفی کرد

خیلی کار پر رونقی هستش واقعا ممنون

خانعلی از اصفهان

 

 

شما هم میتونید جزو این افراد باشید که الان مطمئنا در زندگی موفقند

 

 

 

 

 

 

در ضمن دلیل متغیر بودن درآمد ها در این حرفه میزان وقت گزاشتن شماست شما میتوانید از 

ماهیانه 1.5 تا 12 میلیون و حتی بالاتر در آمد داشته باشید

 

 

این فرصت فوق العاده رو از دست ندید

 

 

 

قابل به ذکر هستش که قیمت هر متر تابلو روان   1500000   میباشد

 

 

 

 

قیمت خرید محصول فقط 12000 تومان می باشد

 

 

 

امیدوارم لذت کافی را ببرید

 

نکته : یکی از فایلهای درون پکیج فرمت اندروید دارد و فقط در گوشیهای اندرویدی قابل نصب است

 

 

دوستان و کاربران عزیز توجه داشته باشند با توجه به محتوای محصول و همچنین در صورت نیاز موجود بودن راهنمایی ها در پک محصول توضیحات مختصر داده شده و سایت بر پایه اعتبار و اعتماد شماست توضیح اضافی نیاز باشد ذکر خواهد شد تشکر از همراهی صمیمانه شما

 

 

 

 

 


خرید و دانلود آموزش ساخت تابلو روان LED

پایان نامه نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی

چکیده:

یکی از بحرانهای زیست محیطی مسئله انتخاب الگوهای نامناسب مصرف و در واقع مصرف بی رویه است.افزایش مصرف به معنی افزایش ضایعات و آلودگی محیط زیست است و غذا یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی است, که تولید آن به اندازه کافی بستگی به تولید در بخش کشاورزی و روند افزایش جمعیت دارد.

زنان میتوانند به عنوان همسر , مادر, مدیر, و برنامه ریز خانواده و کسیکه نقش اصلی را در تنظیم خرید و چگونگی مصرف بعهده دارد و نیز بعنوان مربی و فرهنگساز نسل آینده نقش بسیار مهمی در تغییر الگوی مصرف غذایی و در نتیجه کاهش آلودگی محیط زیست داشته باشد.

در این تحقیق محقق بدنبال اهداف اصلی خویش یعنی افزایش نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی مناسب و نهایتا کاهش فشار وارد بر محیط زیست به علت الگوهای بی رویه مصرف می باشد.

جامعه آماری در این تحقیق , زنان منطقه ٦تهران می باشند که تعداد ١١۰۵٧نفر را تشکیل می دهند. افراد نمونه به حجم ٣۲۵ نفر بر اساس نمونه گیری چند مرحله ای خوشه ای تصادفی انتخاب شدند. به منظور آزمون فرضیه های تحقیق, پرسشنامه ویژه ای برای کسب اطلاعات تهیه شده که برای بررسی صحت و سقم فرضیات تحقیق از آزمون کی دو و اسپیرمن استفاده گردید و نتایج آن اینچنین بیان گردید. مطابق نظر پاسخگویان در مورد فرضیه اول با توجه به اینکه ضرائب ۲٦٣/۰و۲۲٣/۰از مقدار جدول ١۴٨/۰ بیشتر است بین سطح سواد و نوع الگوی مصرف غذا ,رابطه معنی دار وجود دارد, یعنی هرچه میزان تحصیلات زنان افزایش می یابد، میزان آشنایی آنان با الگوهای مصرف غذایی افزایش می یابد.همچنین با توجه به اینکه اکثر پاسخها ۲/٣۴درصد در مورد ارتباط سن با الگوی مصرف غذا به سمت گزینه متوسط بوده , پس ارتباط معنی داری بین ایندو وجود ندارد. در مورد رابطه شاغل بودن زنان و نوع الگوی مصرف ٣/٦۸ درصد به سمت گزینه های خیلی زیاد و زیاد گرایش داشته و کی دو بدست آمده٧٧/١٣٨از مقدار جدول بزرگتر است , پس رابطه معنی دار می باشد. در مورد تاثیر نقش زنان در اقتصاد خانواده در زمینه الگوی مصرف غذا پاسخها به سمت گزینه خیلی زیاد گرایش داشته و در مورد تاثیر نقش زنان بدون همکاری دولت در الگوی مصرف غذا با توجه به مقادیر کی دو بدست آمده٦۴٦/۴۲۴و ۵۲٣/۲١٦ از مقدار جدول بزرگتر است, پس نقش زنان به تنهایی نمی تواند موثر باشد. بین آموزش زنان و کاهش میزان پسماندها و کاهش در اسراف مواد غذایی و کاهش مشکلات زیست محیطی ارتباط معنی دار وجود دارد , همپنین هر چه سواد تغذیه ای زنان بیشتر باشد وضعیت تغذیه و سلامت خانواده بهتر می شود. بین نقش زنان و سلامت غذای مصرفی ارتباط معنا دار وجود دارد. بین افزایش درآمد و بهبود در وضعیت تغذیه خانواده ارتباط معنا دار وجود دارد.

فرضیه:

فرضیه اول- بین نقش زنان و نحوه استفاده در الگوهای مصرف غذایی رابطه برقرار است.

سوال١: آیا سطح سواد زنان در اصلاح الگوهای مصرف غذایی نقش مؤثر دارد؟

سوال ۲: آیا بین سن زنان ونوع الگوهای مصرف رابطه برقرار است؟

سوال ٣: آیا نقش زنان می تواند در زمینه انتخاب الگوهای مصرف غذایی مناسب در اقتصاد خانواده تاثیر گذارباشد؟

سوال ۴: آیا نقش زنان به تنهایی وبی پشتوانه دولت می تواند در الگوی مصرف غذا تاثیرگذار باشد؟

سوال۵- آیا شاغل بودن زنان در الگوی مصرف غذایی خانواده می تواند تاثیر گذار باشد؟

فرضیه دوم- بین نقش زنان و کاهش در مصرف (آب, انرژی, پسماند, غذا....) رابطه برقرار است.

سوال ١- آیا بین آموزش زنان و و نوع الگوی مصرف( غذا,آب , انرژی ...) ارتباط برقرار است؟

سوال ۲- آیا بین آموزش زنان و کاهش در اسراف موادغذایی ارتباط برقرار است؟

سوال ٣- آیا بین آموزش زنان و کاهش تولید پسماندها ارتباط برقرار است؟

سوال ۴- آیا بین آموزش زنان و کاهش مشکلات زیست محیطی رابطه برقرار است؟

فرضیه سوم- بین نقش زنان در بهبود وضعیت تغذیه ارتباط برقرار است.

سوال ١- آیا بین نقش زنان در افزایش درآمد خانواده و بهبود وضعیت تغذیه ارتباط برقرار است؟

سوال ۲- آیا سطح سواد تغذیه ای زنان در بهبود وضعیت تغذیه و سلامت کودکان و خانواده نقش مؤثر دارد؟

سوال ٣- آیا بین نقش زنان و سلامت غذای مصرفی در خانواده ارتباط وجود دارد؟

 

تعداد صفحات 150 word

 

 

چکیده ........................................ 1

مقدمه......................................... 2

فصل اول- کلیات......................... 3

١‐١‐ فرضیه ,ضرورت ها و اهداف ................. 4

١‐١‐١‐بیان مسئله .............................. 4

١‐١‐٢‐فرضیه.................................... 4

١‐١‐٣‐ضرورت و اهمیت تحقیق...................... 5

١‐١‐۴‐اهداف.................................... 5

١‐١‐۴‐١‐اهداف اصلی............................. 5

١‐١‐۴‐٢‐اهداف فرعی............................. 6

١‐١‐۵‐متغیرها ................................. 6

١‐١‐٦‐محدودیت های تحقیق ....................... 6

١‐۲-تعاریف نظری و عملیاتی..................... 7

١‐۲‐١‐تعاریف نظری.............................. 7

١‐۲‐۲‐تعاریف عملیاتی........................... 8

١‐٣‐تاریخچه تغذیه و الگوی مصرف ............... 8

١‐٣‐١‐تاریخچه تغذیه و الگوی مصرف در جهان ...... 8

١‐٣‐١‐١‐تغییر دادن الگوی مصرف از نظر دستور کار٢١ 8

١‐٣‐١‐۲‐افزایش دسترسی به غذا و تغذیه از نظر دستور کار ٢١ 9

١‐٣‐١‐٣‐اهمیت موضوع تغذیه و زنان از دیدگاه کنفرانسهای بین المل..... 10

١‐٣‐۲‐ تاریخچه تغذیه در ایران................. 11

١‐٣‐۲‐ ١‐اهمیت الگوی مصرف غذا در برنامه های توسعه کشور 12

١‐۴‐فیزیولوژی تغذیه.......................... 14

١‐۴‐١‐الگوی تغذیه ............................ 14

١‐۴‐٢‐جریان تولید و تغذیه..................... 14

١‐۴‐٢‐١‐تعریف تغذیه........................... 14

١‐۴‐٢‐٢‐ماده مغذی............................. 15

١‐۴‐٢‐٣‐سوء تغذیه............................. 15

١‐۴‐٢‐۴‐تغذیه متعادل.......................... 18

١‐۴‐٢‐۵‐عادات غلط غذایی ...................... 21

١‐۴‐٢‐٦‐کربوهیدراتها ......................... 22

١‐۴‐٢‐٧‐پروتئینها............................. 22

١‐۴‐٢‐٨‐چربیها .............................. 23

١‐۴‐٢‐۹‐ویتامینها ............................ 23

١‐۴‐٢‐١۰‐عناصر معدنی.......................... 24

١‐۴‐٣‐تحقیق و توسعه ........................... 25

١‐۴‐٣‐١‐صنایع غذایی ایران ..................... 25

١‐۴‐۴‐اثرات زیست محیطی تولید و مصرف غذا ...... 27

١‐۴‐۴‐١‐اثرات زیست محیطی کشاورزی.............. 27

١‐۴‐۴‐۲‐اثرات زیست محیطی تولید محصولات دامی.... 28

١‐۴‐۴‐٣‐اثرات زیست محیطی فاز فرایند مواد غذایی 28

١‐۴‐۴‐۴‐اثرات زیست محیطی مصرف کننده........... 28

١‐۵‐بررسی تغذیه در ابعاد فرهنگی, اقتصادی, اجتماعی 29

١‐۵‐١‐اثرات توسعه فرهنگی بر تغذیه ............ 30

١‐۵‐١‐١‐الگوهای فرهنگی غذا.................... 30

١‐۵‐۲‐اثرات توسعه اقتصادی .................... 33

١‐۵‐۲‐١‐اقتصاد مواد غذایی .................... 33

١‐۵‐۲‐۲- دامنه امنیت غذایی در ایران و جهان ... 34

١‐۵‐۲‐٣‐اثرات توسعه اقتصادی بر تغذیه ......... 38

١‐۵‐۲‐۴‐اثرات تغذیه بر توسعه اقتصادی.......... 39

١‐۵‐۲‐۵‐ارزشیابی سیاست تغذیه در کلان اقتصاد.... 39

١‐۵‐۲‐٦‐بحران افزایش قیمت مواد غذایی ......... 40

١‐۵‐۲‐٧‐رابطه بین درآمد و مصرف ............... 44

١‐۵‐۲‐٨‐الگوی مصرف مواد غذایی ................ 46

١‐۵‐۲‐۹‐ویژگی الگوی مصرف در کشورهای ثروتمند ... 47

۲‐۵‐۲‐١۰‐ویژگی الگوی مصرف در کشورهای فقیر ..... 48

١‐۵‐۲‐١١‐وضعیت الگوی مصرف در ایران............. 48

١‐۵‐۲‐١۲‐روند مصرف سرانه مواد غذایی در کشور... 49

١‐۵‐۲‐١٣‐موادغذایی و روند عرضه سرانه آنها .... 51

١‐۵‐۲‐١۴‐روند تولید محصولات کشاورزی............ 60

١‐۵‐۲‐١۵- وضعیت تولید و مصرف مواد غذایی....... 62

١‐۵‐۲‐١٦‐کیفیت الگوی تولید و مصرف.............. 63

١‐۵‐۲‐١٧‐مرکز ثقل تولید محصولات کشاورزی در کشور. 65

١‐۵‐۲‐١۸‐تصویری از تولید موادغذایی در کشور .... 65

١‐۵‐۲‐١۹‐بررسی وضعیت عرضه محصولات کشاورزی و تاثیر آن در الگوی مصرف مواد غذایی در ایران.......................... 66

١‐۵‐۲‐۲۰‐استراتژی کاهش ضایعات , وضعیت ایران و ارائه راهکارها 68

١‐۵‐٣‐ اثرات اجتماعی.......................... 70

١‐۵‐٣‐١‐رشد جمعیت وغذا ....................... 70

١‐۵‐٣‐۲‐سیاست عصر کمیابی غذا.................. 72

١‐۵‐٣‐٣‐چشم انداز آینده غذا .................. 74

١‐۵‐٣‐۴‐اثرات بهبود تغذیه بر سطح نیروی انسانی. 75

١‐۵‐٣‐۵‐اثرات سوء تغذیه بر توسعه اجتماعی...... 76

١‐۵‐٣‐٦‐تاثیر عوامل اجتماعی بر الگوی مصرف موا غذایی و نقش خانواده..77

١‐٦‐ زنان.................................... 77

١‐٦‐١‐زنان و توسعه پایدار در دستور کار٢١ ..... 78

١‐٦‐١‐١‐ نقش زنان در تغییر الگوی مصرف ........ 79

١‐٦‐١‐۲‐ راهکارهای کاهش مصرف ................. 81

١‐٦‐١‐٣‐نقش آموزش زنان در تغییر الگوی مصرف ... 82

١‐٦‐١‐۴‐توانمند سازی زنان در الگوها و نحوه مصرف 84

١‐٦‐۲‐نقش زنان در کاهش آلودگی محیط زیست, کاهش جمعیت, کمبود مواد غذایی وکمبود آب)............................ 84

١‐٦‐٣‐ نقش زنان در تغییرات در الگوی مصرف غذایی و سلامت کودکان 85

فصل دوم – مواد و روشها................ 88

۲‐١‐ویژگی منطقه ٦ تهران ..................... 89

۲‐۲‐روش تحقیق................................ 92

۲‐۲‐١‐نوع تحقیق............................... 92

۲‐۲‐۲‐ جامعه آماری............................ 93

۲‐۲‐٣‐ نمونه آماری ........................... 93

۲‐۲‐٣‐١‐حجم نمونه............................. 93

۲‐۲‐٣‐۲‐ روش نمونه گیری....................... 94

۲‐٣‐ابزار گردآوری اطلاعات .................... 94

۲‐٣‐١- مشخصات پرسشنامه........................ 94

۲‐٣‐۲- روایی و پایایی پرسشنامه................ 95

فصل سوم- نتایج........................ 97

٣‐١‐ آمار توصیفی ............................ 98

٣‐١‐١- توزیع سن پاسخگویان..................... 99

٣‐١‐۲- توزیع وضع تاهل پاسخگویان ............. 100

٣‐١‐٣- سطح تحصیلات پاسخگویان.................. 102

٣‐١‐۴- توزیع وضعیت شغل پاسخگویان ............ 104

٣‐١‐۵- توزیع وضعیت درآمد ماهیانه(خانوار)پاسخگویان 105

٣‐۲‐ آمار استنباطی.......................... 106

٣‐۲‐١‐پاسخ به فرضیه اول ( بین نقش زنان و نحوه استفاده در الگوهای مصرف غذایی

رابطه وجود دارد.) ....................... 107

٣‐۲‐١‐١‐پاسخ به سوال ١( آیا سطح سواد زنان در اصلاح الگوهای مصرف غذایی نقش موثر دارد؟) ...................... 107

٣‐۲‐١‐۲‐پاسخ به سوال ۲( آیا بین سن زنان و نوع الگوهای مصرف غذایی رابطه وجود دارد؟) .................... 109

٣‐۲‐١‐٣‐پاسخ به سوال ٣( آیا زنان می توانند با انتخاب الگوهای مصرف غذایی مناسب در اقتصاد خانواده تاثیرگذار باشند؟) 110

٣‐۲‐١‐۴‐پاسخ به سوال ۴( آیا نقش زنان به تنهایی و بی پشتوانه دولت می تواند در الگوی مصرف غذا تاثیرگذار باشد؟) 112

٣‐۲‐١‐۵‐پاسخ به سوال ۵( آیا شاغل بودن زنان در الگوی مصرف غذایی خانواده می تواند تاثیرگذار باشد؟) .......... 113

٣‐۲‐۲‐پاسخ به فرضیه دوم ( بین نقش زنان و کاهش در مصرف (آب, انرژی, پسماند, غذا....) رابطه وجود دارد؟) ......... 115

٣‐۲‐۲‐١‐پاسخ به سوال ١( آیا بین آموزش زنان و نوع الگوی مصرف( غذا,آب , انرژی ...) ارتباط برقرار است؟) .... 115

٣‐۲‐۲‐۲‐ پاسخ به سوال ۲( آیا بین آموزش زنان و کاهش در اسراف مواد غذایی ارتباط برقرار است؟) .................. 117

٣‐۲‐۲‐٣‐ پاسخ به سوال ٣( آیا بین آموزش زنان و کاهش تولید پسماندها ارتباط برقرار است؟ )....................... 118

٣‐۲‐۲‐۴‐ پاسخ به سوال ۴( آیا بین آموزش زنان و کاهش مشکلات زیست محیطی رابطه برقرار است؟ ) ................. 120

٣‐۲‐٣‐ پاسخ به فرضیه سوم ( بین نقش زنان در بهبود وضعیت تغذیه ارتباط برقرار است.) ........................ 122

٣‐۲‐٣‐١‐ پاسخ به سوال ١( آیا بین افزایش درآمد خانواده و بهبود وضعیت تغذیه ارتباط برقرار است؟)............. 122

٣‐۲‐٣‐۲‐ پاسخ به سوال ۲( آیا سطح سواد تغذیه ای زنان در بهبود وضعیت تغذیه و سلامت کودکان و خانواده نقش مؤثر دارد؟) 123

٣‐۲‐٣‐٣‐ پاسخ به سوال ٣( آیا بین نقش زنان و سلامت غذای مصرفی در خانواده ارتباط وجود دارد؟).................. 125

فصل چهارم- نتیجه گیری و پیشنهادات ... 130

۴‐١‐ بحث و نتیجه گیری...................... 131

۴‐١‐١‐ مقدمه ............................... 131

۴‐١‐٢‐بحث و نتیجه گیری پرسشنامه ............. 132

۴‐١‐٢‐١- نتیجه گیری از فرضیه اول و سوالات پژوهشی مربوطه 132

۴‐١‐٢‐۲- نتیجه گیری از فرضیه دوم و سوالات پژوهشی مربوطه 134

۴‐١‐٢‐٣- نتیجه گیری از فرضیه سوم و سوالات پژوهشی مربوطه 135

۴‐١‐٢‐۴- نتیجه گیری از سوالات مربوط به میزان مصرف مواد غذایی 136

۴‐۲‐پیشنهادات ............................... 137

۴‐۲‐١‐نقش دولت............................... 137

۴‐۲‐١‐١‐ پیشنهاداتی برای دولت در ارائه برنامه های آموزشی 137

۴‐۲‐١‐۲‐سایر فعالیتهای مؤثر دولت در زمینه الگوی مصرف غذا 139

۴‐۲‐۲‐نقش زنان .............................. 140

۴‐۲‐۲‐١‐پیشنهادات برای زنان.................. 140

پیوست ............................... 142

پیوست الف- پرسشنامه در خصوص نقش زنان در اصلاح الگوهای مصرف غذایی............................................ 143

منابع ............................... 151

منابع فارسی ................................ 152

منابع انگلیسی .............................. 155

اینترنت .................................... 155

چکیده انگلیسی 156


خرید و دانلود پایان نامه نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی

دانلود تحقیق آماده در قالب word با عنوان اندازه‌گیری مزیت نسبی در صنعت قطعه‌سازی خودرو کشور از طریق DRC در ۲۵ ص

چکیده این مقاله به اندازه‌گیری مزیت نسبی تولیدات شرکت‌های تولیدکننده قطعات تندمصرف خودرو طی یک دوره 5 ساله براساس روش هزینه منابع داخلی (برمبنای روش حسابهای صنعتی) می‌پردازد. بکارگیری این رویکرد جدید در ارزیابی هزینه منابع داخلی تولیدات بنگاه‌ها ( از طریق هزینه‌های واحدهای تولیدی) به دلیل بهره‌گیری از اطلاعات به هنگام، قیمت‌های سایه‌ای و ... از توانایی بیشتری نسبت به روش‌های متنوع قبلی برخوردار است. بدین منظور مقاله حاضر ابتدا به شاخص‌های اندازه‌گیری هزینه‌ منابع داخلی پرداخته و سپس ضمن معرفی روش شناسی رهیافت جدید DRC به اندازه‌گیری مزیت نسبی چند شرکت منتخب تولیدکننده قطعات تند مصرف خودرو و تجزیه و تحلیل آن می‌پردازد.


خرید و دانلود دانلود تحقیق آماده در قالب word با عنوان اندازه‌گیری مزیت نسبی در صنعت قطعه‌سازی خودرو کشور از طریق DRC در ۲۵ ص

سمینار بررسی روش های تعیین محل نشت در خطوط لوله زیر دریا

عنوان سمینار : بررسی روش های تعیین محل نشت در خطوط لوله زیر دریا

دانشجو : علی مقصودی نیا

گرایش : کارشناس ارشد سازه های دریایی

دی ماه 1392

مقدمه :

تولید نفت و گاز با استفاده از امکانات دریایی در حدود 1 میلیون بشکهنفت در روز و حدود 12 میلیارد فوت مکعب گاز طبیعی در روز را به خود اختصاص داده است . اکثر اینمحصولات از سایت های دریایی تولید و با امکانات پردازش خشکی از طریقبیش از 20،000 مایل خطوط لوله زیر دریا متنقل می شود . خطوط لوله زیر دریا ثابت کرده است که قابل اعتماد بوده وروش حمل و نقل ایمنی دارد . با این حال، با وجود حوادث گزارش شده به طور پیوسته تعداد خطوط لوله در عمل همچنان رو به افزایش است. بدیهی است،تعداد عملیات خطوط لوله دریایی رو به افزایش است ، که نیاز به یک تلاش هماهنگ برای جلوگیری از نشت تصادفی می باشد .از آنجا که نشت تصادفی سیال نمی تواند به طور کامل حذف شود، یکی از موثرترینروش های کاهش تاثیر نشت،به سرعت شناسایی کردن و جلوگیری از نشت زیاد لوله می باشد .

تشخیص نشت روشی است که بر بازرسی های چشمی و یا یک سنسور فشار بستگی دارد که پاسخ بسیار آهسته تولید کرده و حتی ممکن است پس از تشخیص نشت اندازه آن زیاد قابل توجه نباشد . تولیدات دریایی و انتقال آنها از زیر دریا با افزایش طول خطوط دریایی رو به افزایش است که این مسئله تشخیص نشت را سخت تر خواهد کرد . علاوه بر این روش کار برای حمل تولیدات نفتی خام به عنوان یک جریان چند حالته خیلی پیچیده می باشد و چون اندازه گیری محل نشت خطوط چند حالته خیلی سخت و قابل اشتباه است تلاشهای زیادی برای تعیین دقیق محل نشت انجام شده است .

جنبه های زیست محیطی سیستم های خطوط لوله زیر دریا از نگرانی های عمده ای می باشد بطوریکه مقامات نظارتی در سراسر جهان از انتشار مواد آلاینده به محیط زیست دریایی ابراز نگرانی شدیدی میکنند که این نگرانی ارتباط خاصی با نصب خطوط لوله در زیر دریا و توانایی جهت شناسایی محل نشت لوله در داخل آب را دارد .

فهرست مطالب

مقدمه 

1- معیارهای ارزیابی روشهای نشت یابی 

1- 1 حداقل اندازه نشت 

1-2 زمان پاسخ 

3-1 قابلیت تعیین محل نشت و دقت آن 

4-1 تعیین حجم سیال خارج شده از محل نشت 

5-1 تعداد تشخیص های اشتباه 

6-1 حساسیت به شرایط جریان 

7-1 قابلیت کاربرد آن برای شبکه های پیچیده خط لوله 

2- فهرست روشهای تشخیص محل نشت 

3 - روشهای تشخیص نشت 

3-1 تعادل جرم 

3-2 ارزیابی نرخ تغییرات 

3-3 آنالیز نقطه فشار  PPA

3-4 سیستم موج هشدار دهنده 

3-5 سیستم مبتی بر SCADA 

3-6 روش انتشار آکوستیک 

3-7 سیستم های مبتنی بر حسگرهای شیمایی 

3-7-1 حسگرهای شیمیایی گسسته 

3-7-2 حسگرهای شیمیایی توزیع شده 

3-7-3 حسگرهای شیمیایی توزیع شده فیبرنوری 

3-8 تشخیص نشت با حسگر دما 

3-8-1 زمان بازتاب دامنه نوری ( OTDR ) با استفاده از کابل نوری 

3-8-2 اصل سنجش دما ( OTDR ) 

3-9 حسگر مایع 

3-10 حسگر بخار 

3-11 فن آوری سنجش با فیبر نوری 

3-12 شبکه های عصبی 

3-13 تکنیک های ردیاب رادیواکتیو 

4 - نتیجه گیری 

5 - توصیه 

مراجع 


خرید و دانلود سمینار بررسی روش های تعیین محل نشت در خطوط لوله زیر دریا

بررسی رابطه بین عدالت سازمانی و تعهد سازمانی کارکنان مطالعه موردی: بانک اقتصاد نوین شهر تهران

امروزه عدالت و اجرای آن یکی از نیاز های اساسی و فطری انسان است که همواره در طول تاریخ وجود آن بستری مناسب جهت توسعه جوامع انسانی را فراهم کرده است. تعهد سازمانی یک نگرش درباره وفاداری کارمندان به سازمان است و یک فرآیند مستمری است که از طریق آن اعضای سازمان علاقه خود را به سازمان و موفقیت و کارایی پیوسته آن نشان می دهند . هدف این مطالعه، بررسی رابطه بین عدالت سازمانی با تعهد سازمانی کارکنان در بانک اقتصاد نوین شهر تهران می باشد . روش تحقیق توصیفی پیمایشی - و براساس هدف، کاربردی است. جامعه ی آماری این پژوهش شامل کلیه کارکنان بانک اقتصاد نوین در شهر تهران به تعداد 417 نفر، که با استفاده از جدول مورگان تعداد 052 نفر از کارکنان به عنوان نمونه انتخاب شدند. در این پژوهش از دو پرسشنامه عدالت سازمانی نیهوف و مورمن199  ( و تعهد سازمانی آلن و می یر) 1991 ( استفاده شد، که ( روایی آنها با استفاده از نظرات خبرگان و کارشناسان تایید و پایایی آنها با استفاده از آلفای کرونباخ به ترتیب 68 % و 67 % به دست آمد. برای آزمون فرضیه ها از آزمونهای همبستگی اسپیرمن و تحلیل واریانس رگرسیون استفاده شد. نتایج نشان داد که بین عدالت سازمانی با ابعاد سه گانه )عدالت توزیعی، عدالت مراوده ای و عدالت رویه ای( با تعهد سازمانی کارکنان در بانک اقتصاد نوین شهر تهران رابطه مستقیم و معنادار وجود دارد.


خرید و دانلود بررسی رابطه بین عدالت سازمانی و تعهد سازمانی کارکنان  مطالعه موردی: بانک اقتصاد نوین شهر تهران