روش‌های عملی کنترل سالمونلا در خوراک دام

عنوان مقاله: روش‌های عملی کنترل سالمونلا در خوراک دام

قالب بندی: word

شرح مختصر: سالمونلا یک تهدید میکروبی عمده در خوراک حیوان است. سالمونلا می‌تواند برای دوره‌های طولانی در بسیاری از مواد باقی بماند. فقدان یکنواختی در آلودگی سالمونلا و حجم زیاد خوراک تولید شده، ارزیابی دقیق از میزان آلودگی خوراک را مشکل می‌سازد. اصول کنترل سالمونلا ممکن است به سه دسته تقسیم شود: تلاش برای جلوگیری از آلوده شدن از طریق ورود وسایل، تلاش برای کاهش تکثیر میکروب در داخل گیاه و روش‌های طراحی شده برای کشتن پاتوژن‌ها. جلوگیری از آلوده شدن هم‌چنین شامل کنترل ورود تجهیزات، مدیریت ورود و خروج تجهیزات و انسان، کاهش هجوم جوندگان، جلوگیری از آلوده شدن توسط پرنده‌ها‌ی وحشی و رعایت بهداشت وسایل نقلیه می‌باشد. کاهش تکثیر سالمونلا در تجهیزات کارخانه‌های خوراک شامل یافتن سوله‌های رشد میکروبی و کاهش شرایط منجر به رشد است. کشتن سالمونلا ممکن است شامل فرآیند گرمایی(پلت کردن) و تیمار کردن با مواد شیمیایی باشد. پلت کردن سالمونلا را کاهش می‌دهد اما آن را از بین نمی‌برد که به دلیل محدود بودن این فرآیند است یا به دلیل آلوده شدن مجدد بعد از فرآیند گرمایی. افزودن مواد شیمیایی برای کنترل سالمونلا شامل استفاده از محصولاتی حاوی اسید‌های آلی، فرمالدئید و یا ترکیبی از این دو است. 


خرید و دانلود روش‌های عملی کنترل سالمونلا در خوراک دام

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.