جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت

جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت

فایل اصلی جزوه آموزشی : PDF

حجم فایل زیپ : 971KB

تعداد کل صفحات : 59 صفحه

فهرست مطالب این جزوه شامل موارد ذیل می باشد :

مقدمه ...................................................................................................................................................................... 5

1 - تاریخچه کنترل کیفیت ..................................................................................................................................... 6

2- تاریخچه مدیریت جامع کیفیت ..................................................................................................... ................. 7

3- مدیریت کیفیت .............................................................................................................................. ................. 8

4- زنجیره واکنشی بهبود کیفیت ....................................................................................................... ................. 9

5- ارتقای مستمر کیفیت ................................................................................................................... ................. 10

5-2- 1- توصیه های دهگانه جوران ...................................................................................................... ............. 12

6- اصول حرکت به سوی کیفیت .................................................................................................... ................. 15

7- سیر تکاملی کیفیت ......................................................................................................................... ................. 16

8- تعریف جامع کیفیت ....................................................................................................................... ................. 16

10 - مقایسه نظام های مدیریت کیفیت ........................................................................................... ................. 18

11 - کیفیت محصول و کیفیت فرآیند ................................................................................................ ................. 18

12 - انواع تقسیم بندی کنترل کیفی بر اساس تطابق با قانون مندی ها ...................................... ................. 18

13 - اندازه گیری کیفیت ....................................................................................................................... ............. 18

13-2 - تاریخچه هزینه کیفیت .............................................................................................................. ............ 18

13-3 - انواع هزینه های کیفیت .......................................................................................................... ............. 19

13-4 - مراحل کنترل کیفیت جوران ..................................................................................................... ............. 20

13-5 - تغییر در هزینه های کیفیت در گذشته و در حال حاضر ........................................................... ............. 20

14 - ابزارهای بهبود کنترل کیفیت ........................................................................................................ ............. 25

15-FMEA .........................................................................................................................................................34

16 - قابلیت فرآیند ........................................................................................................................... ............. 35

17 - استاندارد های کیفی ................................................................................................................... ............. 37

18- ابزار QFD ..................................................................................................................................................43

19-ابزار APQP ...................................................................................................................................................45

20- سنجش مشتری .................................................................................................................... ............. 46

21-بهبود مستمر KAIZAN .......................................................................................................................48

22- سیستم تولید به موقع .......................................................................................................... .......... 50

23-مودا .......................................................................................................................................................53

24- هفت سین صنعتی یا 53 ........ ........................................................................................................... 53

منابع و مواخذ .............................................................................................................................. ........ 58


خرید و دانلود جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.