دانلود پایان نامه آماده در قالب word با عنوان بررسی عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان از دیدگاه بهره برداری ۱۲۰ ص

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد M.Sc مهندسی شیمی- مهندسی فرایند عنوان: بررسی عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان از دیدگاه بهره برداری و آنالیز شیمیایی خوراک کوره

فهرست مطالب عنوان صفحه چکیده مقدمه فصل اول: طرحی از یک کارخانه سیمان با تکنولوژی روز دنیا 1-1-شرح فلودیاگرام خط تولید سیمان 2-1-اجزاء سیستم پخت 1-2-1-کوره دوار سیمان 2-2-1- پیش گرمکن 3-2-1-مسیر فرعی (By Pass) 4-2-1- سیستم تکلیس (Calciner) 5-2-1- خنک کن کلینکر 6-2-1- سوخت رسانی و مشعل 3-1- متغیرهای کنترل سیستم پخت 1-3-1- کنترل کوره 2-3-1- کنترل خنک کن 3-3-1- کنترل سوخت کوره 4-3-1- کنترل تغذیه کوره 5-3-1- کنترل گاز خروجی کوره 6-3-1- کنترل حجم هوای اولیه 7-3-1- کنترل درجه حرارت گاز خروجی از پیش گرمکن 8-3-1- کنترل درجه حرارت یاتاقهای کوره 9-3-1- کنترل عملکرد الکتروفیلتر 10-3-1- کنترل سیکلونها 11-3-1- کنترل ورودی کوره 12-3-1-کنترل وضعیت نسوز کاری داخل کوره فصل دوم: عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان از دیدگاه بهره برداری 1-2- شعله نا منظم 2-2-فشار بالا و ناگهانی سر کوره 3-2- خطاهای هنگام چرخاندن کوره 4-2- سرد شدن کوره و رسیدن مواد ناپخته به خنک کن 5-2- ریزش کوت ینگ وپدید آمدن لکه های سرخ بر روی بدنه 6-2- داغ شدن بیش از حد منطقه پخت 7-2- داغ شدن بیش از حد منطقه پخت 8-2- وجود کلینکر سرخ در خروجی خنک کن 9-2- از بین رفتن بخشی از نسوز کاری 10-2- تبدیل سوخت کوره از مازوت به گاز و تاثیر آن بر فرایند پخت 11-2- علل کاهش بازدهی گریت کولر و راههای جلوگیری از آن 12-2- رینگ ها و گرفتگی ها در سیستم پخت سیمان 13-2- مشکل گرفتگی سیکلونها و راههای مقابله با آن 14-2- کنترل چرخه سولفات در کوره های دوار سیمان 15-2- نسوز کاری سیستم پخت 16-2- چگونگی انتخاب اجرهای مناسب جهت نسوزکاری بر اساس آنالیز شیمیایی خوراک کوره 17-2- فرسایش مواد نسوز در سیستم پخت فصل سوم: عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان از دیدگاه آنالیز شیمیایی خوراک کوره 1-3- مسئولیت آزمایشگاه کارخانه سیمان 2-3- سیمان 3-3- مشخصات شیمیایی و فیزیکی سیمان 4-3- مدولهای کنترل کیفیت مواد 5-3- مختصری از خصوصیات فازهای کلینکر 6-3- دیاگرام فازهای مختلف سیمان 7-3- چگونگی پخت مواد 8-3- عوامل موثر در پختن مواد 9-3- ارایه پیشنهادات و راه کارها در بحث تنظیم مواد 10-3- ویسکوزیته فاز مایع و اثر آن در تشکیل کوتینگ 11-3-میکروسکوپی کلینکر 12-3- تاثیر نوسانات کیفیت خوراک کوره بر راندمان کوره 13-3- تدوین استراتژی نمونه گیری 14-3- مطالعات تفصیلی معادن 15-3- جلوگیری از عوامل بروز نوسان کاذب در سیستم کنترل کیفی 16-3- کالیبراسیون 17-3- توسعه اتوماسیون آزمایشگاه منابع و مراجع چکیده انگلیسی فهرست اشکال عنوان صفحه فلودیاگرام خط تولید سیمان گرفتگی های سیستم پخت 2-2-عوامل فرسایش مختلف شیمیایی- مکانیکی و حرارتی موثر روی آجرهای کوره 1-3-تقسیم بندی مناطق مختلف کوره 2-3-تغییرات شیمیایی و حرارتی خوراک کوره از ورود یه سیستم پخت تا خروج از آن 3-3-کلینکر عادی 4-3-کلینکر آهسته خنک شده 5-3-توده های آهک ازاد 6-3-کلینکر متخلخل 7-3-کلینکر آزمایشگاهی با سولفات زیاد فهرست جداول عنوان صفحه 1-2-مقایسه حجم هوای مصرفی و گازهای حاصل از احتراق شعله های مازوت و گاز 2-2- تقسیم بندی شرایط ورودی کوره 3-2- نتایج حاصل از کوره بزرگتر در شرایط متفاوت در ورودی کوره 4-2- نتایج حاصل از کوره کوچکتر در شرایط متفاوت در ورودی کوره 5-2- انالیزهای متفاوت سه نوع مواد اولیه مربوط به سه کارخانه سیمان و تاکید آن در انتخاب اجر 1-3- علائم اختصاری برای اجزاء تشکیل دهنده سیمان 2-3- ترکیب شیمیایی یک نمونه از کلینکر سیمان پرتلند 3-3- خلاصه عملیات شیمیایی- حرارتی و نام مناطق کوره 4-3- حدود طبیعی انحراف معیارهای مدولهای کلینکر فهرست منحنی ها و نمودارها عنوان صفحه 1-3-منحنی های مقاومت فشاری بر حسب زمان


خرید و دانلود دانلود پایان نامه آماده در قالب word با عنوان بررسی عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان از دیدگاه بهره برداری ۱۲۰ ص

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.