ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی سرکه سفید و جوش شیرین (بی کربنات سدیم )علیه بیوفیلم باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس

تشکیل بیوفیلم که امروزه یکی از راه های ایجاد مقاومت به مواد ضد میکروبی در میکروارگانیسم ها به خصوص در باکتری ها دیده
می شود. یکی از فاکتورهای حدت استافیلوکوکوس اورئوس نیز تشکیل بیوفیلم می باشد که نیاز مداوم به مواد ضد میکروبی جدید را
بیشتر می کند. در این تحقیق اثرات ضد باکتریایی سرکه سفید و جوش شیرین در غلظت هایی مشخص علیه باکتری
استافیلوکوکوس اورئوس بررسی می شود. روش کار شامل آزمایش های Tube-Dilution و تشخیص توانایی تشکیل بیوفیلم برای
تست کردن توانایی سرکه سفید و جوش شیرین برای مهار رشد پاتوژن ها، جلوگیری از شکل گیری بیوفیلم ، و از بین بردن بیوفیلم
انجام شد. نتایج نشان می دهد که لوله حاوی عصاره سرکه در غلظت cc 1 و لوله حاوی عصاره جوش شیرین در غلظت cc 3 مانع
تشکیل بیوفیلم باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس شدند. این مشاهدات نشان می دهند که سرکه سفید و جوش شیرین دارای
آنتی بیوتیک های طبیعی جهت از بین بردن بیوفیلم باکتری ها از روی سطوح با میزان مشخصی هستند.


خرید و دانلود ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی سرکه سفید و جوش شیرین (بی کربنات سدیم )علیه بیوفیلم باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.