پروژه دانشجویی فرآوری کشمش
مطالب این کتاب از اینترنت استخراج نشده است
کتاب پیش روی شما می تواند برای دانشجویان صنایع غذایی پروژه جالب و کاربردی باشد. این کتاب دارای مقدمه ای درباره خواص کشمش و در ادامه درباره فرآوری کشمش توضیحات کاملی می دهد.
مطالب این کتاب همگی توسط گروه ایده مارکت نوشته شده و نمونه اینترنتی ندارد.
در فهرست این کتاب می خوانید:
شرح نحوه استقرار سیستم HACCP در فرآوری کشمش
1ـ تشکیل گروه HACCP
2ـ توصیف محصول
3ـ تعیین موارد مصرف
4ـ رسم نمودار جریان کار ، نقشه موقعیت و استقرار تجهیزات
5 ـ تأیید نمودار جریان کار در محل
6 ـ تجزیه و تحلیل عوامل خطرزا و تعیین نقاط کنترل بحرانی (CCPS)
دریافت مواد اولیه و اقلام مصرفی
ضد عفونی ماده اولیه (کشمش) ورودی به کارخانه
بوجاری ، شستشو ، دود دهی ، خشک کردن ، دم گیری و روغن زنی ، درجه بندی ، بازرسی و کنترل ، بسته بندی
، فلز گیری ، ضد عفونی ، انبارش