پروژه دانشجویی فرآوری کشمش

پروژه دانشجویی فرآوری کشمش

 مطالب این کتاب از اینترنت استخراج نشده است 

کتاب پیش روی شما می تواند برای دانشجویان صنایع غذایی پروژه جالب و کاربردی باشد. این کتاب دارای مقدمه ای درباره خواص کشمش و در ادامه درباره فرآوری کشمش توضیحات کاملی می دهد.

مطالب این کتاب همگی توسط گروه ایده مارکت نوشته شده و نمونه اینترنتی ندارد.

در فهرست این کتاب می خوانید:

شرح نحوه استقرار سیستم HACCP در فرآوری کشمش

1ـ تشکیل گروه HACCP

2ـ توصیف محصول

3ـ تعیین موارد مصرف

4ـ رسم نمودار جریان کار ، نقشه موقعیت و استقرار تجهیزات

5 ـ تأیید نمودار جریان کار در محل

6 ـ تجزیه و تحلیل عوامل خطرزا و تعیین نقاط کنترل بحرانی (CCPS)

دریافت مواد اولیه و اقلام مصرفی

ضد عفونی ماده اولیه (کشمش) ورودی به کارخانه

بوجاری ، شستشو ، دود دهی ، خشک کردن ، دم گیری و روغن زنی ، درجه بندی ، بازرسی و کنترل ، بسته بندی

، فلز گیری ، ضد عفونی ، انبارش


خرید و دانلود پروژه دانشجویی فرآوری کشمش

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.