تحقیق درباره خاویار

خاویار تخم ماهیان خاویاری و از گران ترین غذاهای جهان است. دریای مازندران به عنوان بزرگ ترین منبع ماهیان خاویاری در جهان بیش از 90 درصد خاویار جهان راتأمین می کند.فیل ماهی یا بلوگا، تاس ماهی روسی یا چالباش، تاس ماهی ایرانی یا قره برون، ماهی شیب و ماهی ازون برون یا سوروگا، گونه های اصلی ماهیان خاویاری دریای خزر هستند.در ایران کرانه های شرقی دریای خزر بویژه سواحل بندر ترکمن (از خلیج حسنقلی تامیانکاله) مهم ترین محل صید ماهیان خاویاری می باشد که به تنهایی نیمی از خاویارایران در آنجا استحصال می شود.نام به نظر برخی واژه خاویار واژه ای فارسی و دگرگون شدهٔ واژهٔ خاگ آور (به معنی تخم آور)است. دهخدا در باره این واژه در لغتنامه چنین می نویسد: لغت خاویار که در اکثرزبانهای اروپایی - باستثنای روسی یکی است، ظاهراً باید از ریشه ترکی یا تاتاری گرفته شده باشد (گرچه ترکها امروز آنرا خاویاه مینامند که محتملاً از کلمه کاویالا ایتالیائی مشتق شده است).2انواع خاویارماهیان خاویاری یا استورژون، از خانواده تاس ماهیان، از جمله گونه های آبزی کم نظیری هستند که از قدمتی چند صد میلیون ساله که به عصر ژوراسیک باز می گرددبر خوردارند

,... با تخفیف بمدت محدود


خرید و دانلود تحقیق درباره خاویار

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.