این کتاب آموزش طرز تهیه انواع دسر ها و شیرینی جات و کیک ها را دارا میباشد که در زیر به برخی از اسامی اشاره میکنیم :
• آدمک روی دیوار
• آدمک های زنجبیلی
• آدمک های لبویی
• آشپزباشی؛ شیرینی نوروزی
• آشپزی آفریقایی
• آفتاب و مهتاب (شربت انگور سمنانی)
• اسلایس شکلات
• اشترودل سیب
• بادامی شکلاتی
• باقلوا
• باقلوای پسته و بادام
• باقلوای خانگی
• باقلوای شیر
• باقلوای هندی
• بامیه
• براونی شکلات
• برای تهیه انواع مربا نکات زیر را رعایت کنیم
• برای تهیه دوغ گازدار
• بستنی
• بستنی انبه برای رژیمی ها
• بستنی ایتالیایی
• بستنی جی جی باجی
• بستنی در زمستان!
• بستنی سنتی
• بستنی شاهتوتی
• بستنی شکلاتی
• بیسکویت
• بیسکویت با قطعات شکلات
• بیسکویت دو رنگ
• بیسکویت شکلاتی
• بیسکویت کشمشی
• بیسکویت مربایی
پانی تایم کوکیز
• پای زردآلو
• پای سیب
• پفک گردویی
• پفک گردویی
• چطور بستنی درست می شود؟
• چطور قهوه ترک دم کنیم؟
• چند نکته در مورد پخت مارمالاد
• چند نکته مهم در تهیه دسرها، پودینگها و ژله ها
• روش ساخت گز اصفهان و پولکی زعفرانی
و ….
به علت زیاد بودن اسامی به همین تعداد اکتفا میکنیم