این فایل شامل 11 عدد فایل پاورپوینت میباشد و قابل ویرایش نیز هست
فهرست مطالب :
ارزیابی مواد خوراکی: قابلیت هضم
اندازهگیری قابلیت هضم
اندازه گیری قابلیت هضم در طیور
دوره عادت پذیری در آزمایشات هضمی
استفاده از ترکیبات رنگی
فرمول کلی برای محاسبه ضرایب قابلیت هضم
روشهای استفاده از معرف
استفاده از اکسیدکروم در تعیین میزان ماده خشک مدفوع:
روش In sacco
اعتبار ضرایب قابلیت هضم
هضم و قابلیت هضم در بخشهای مختلف مجرای گوارش
ترکیب خوراک
ترکیب جیره
آمادهسازی خوراک
مکملسازی آنزیمی خوراکها
عوامل مربوط به حیوان
سطح خوراکدهی
سیستمهای بیان کننده میزان انرژی خوراکها
مراحل ضروری در تنظیم علمی جیره
لزوم تقدم بررسی انرژی
سیستمهای انرژی و مدل های انرژی
مزایای عامل تبدیل k
سیستمهای انرژی برای نشخوارکنندگان
سیستم انرژی متابولیسمی مورد استفاده در بریتانیا
مواد معدنی
مشخصه های یک ماده معدنی ضروری:
روش فاکتوریل
عناصر کم نیاز و پرنیاز
کلات
منابع طبیعی و مکمل های مواد معدنی
استفاده از مکملهای معدنی برای حیوان در مرتع
تعادل اسید-باز
تعادل آنیون–کاتیون تعیین نشده
پیشگیری از تب شیر از طریق تنظیم آنیون-کاتیون
ترکیب استخوان
مکملهای معدنی حاوی کلسیم
عارضه پشت نوسانی
حیواناتی که توسط انسان نگهداری می شوند
حیوانات آب مورد نیاز خود را از سه منبع تأمین میکند
تفاوت بین گیاهان و جانوران
رطوبت(Moisture)
خاکستر (Ash)
پروتئین خام (Crude Protein, CP)
عصاره اتری(Ether Extract, EE)
نشاسته و قندها
روش ونسوست
سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل CNCPS)
احتیاجات انرژی نگهداری
انرژی متابولیسمی
سیستم انرژی متابولیسمی در طیور
پروتئین
معیارهای تعیین کیفیت پروتئین برای حیوانات تکمعدهای
روشهای میکروبیولوژیکیارزیابیاسیدهایآمینهضروری
انرژی متابولیسمی ظاهری تصحیح شده برای ازت
( AMEn)
انرژی متابولیسمی ظاهری
انرژی متابولیسمی حقیقی
(True Metabolizable Energy, TME)
معیارهای کیفیت پروتئین برای حیوانات نشخوارکننده
تجزیهپذیری بخش ازته جیره
اندازهگیری تجزیهپذیری با استفاده از حیوان