ماکارونی رشته به رشته word

مقدمه

مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر 17 جاده سنتو مشهد ـ قوچان در سال 1357 تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب و راه اندازی شده است که کلیه مراحل تولید و بسته بندی محصول اتوماتیک می باشد . و با نام تجارتی رشته به رشته که کیفیت بالای آن موجبات رضایت مشتریان را فراهم آورده و در حال حاضر سهم عمده ای را در بازار فروش به خود اختصاص داده است و با عنایت به ضرورت استاندارد اجباری ، کلیه محصولات شرکت دارای پروانه کاربرد استاندارد ملی ایران می باشند . شرکت در راستای تحقق اهداف و فعالیت های خود مجوزها و پروانه های ذیل را از ارگانهای ذیربط اخذ نموده است .

1ـ1ـ1ـ ثبت شرکتها 1509

1ـ1ـ2ـ پروانه تأسیس صنایع ص 65 ردیف 7

1ـ1ـ3ـ پروانه بهره برداری صنایع ص 25 ردیف 7

1ـ1ـ4ـ پروانه تأسیس نظارت

1ـ1ـ5ـ پروانه بهره برداری نظارت مورخ

1ـ1ـ6ـ پروانه ساخت : 2791

1ـ1ـ7ـ پروانه کاربرد علامت استاندارد : ....


ظرفیت تولید شرکت در حال حاضر 2500 تن در سال بوده که تماماً مشمول استاندارد اجباری می باشد و در برنامه طرح و توسعه شرکت در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت .

این مجتمع در زمینی به مساحت 11000 متر مربع و با بیش از 2000 متر مربع زیر بنا مشتمل بر 1800 متر سالن های تولید و 220 متر اداری احداث گردیده است .

مدیر عامل : عبدالرحمان بهروش

مسئولین کنترل کیفیت : فرزانه خجسته ـ ابوالفتح حاج سیدی

آدرس : کیلومتر 17 جاده سنتو ـ مشهد قوچان روبروی شهرک صنعتی توس میلان ـ جنب شیشه ایمنی

تلفن ـ فاکس :

6620244

6100613

6100713

 


 

فهرست کمیته راهبری

اعضاء کمیته راهبری در مجتمع غذایی رشته به رشته به شرح زیر می باشند .

1ـ مدیر عامل ـ رئیس کمیته راهبری

2ـ مدیر داخلی

3ـ مسئول کنترل کیفی

4ـ اداری

5ـ مالی

6ـ فروش

7ـ سرپرست تولید

8ـ سرپرست بسته بندی


1ـ3ـ اصطلاحات و تعاریف

دما : اصطلاح فیزیکی جهت نمایش کمی و کیفیت حرارتی اجسام

رطوبت نسبی : نسبت میزان رطوبت هوا به درجه رطوبت اشباع

تهویه : جابجائی و تعویض هوا در محیط با استفاده از فن

پالت : صفحات فلزی یا چوبی جهت چیدن بسته های ماکارونی و جابجائی آنها

استیک : میله های فلزی روکش دار که ماکارونی بر روی آنها قرار می گیرد .

اکسترودر : شامل سیلندر و ماردون می باشد و باعث ورز دادن خمیر و هدایت آن به زیر قالب می گردد.

وکیوم : باعث ایجاد خلاء در داخل خمیر می گردد .

پرس : به مجموعه ماشین آلات موجود در قسمت همزنها ــ اکسترودرــ قالب ــ تیغ تا ابتدای Predryer پرس گفته می شود .

قالب : باعث فرم دادن خمیر به اشکال مختلف میله ای ــ فرمی می شود .

10ـ موتورخانه : محلی است که تأسیسات دیگ بخار ــ و دیگ آب گرم و ... در آن قرار گرفته است .

11ـ ماکارونی رشته ایSpaghetti : ماکارونی است که به صورت رشته های بلند ، باریک و توپر می باشند .

 

 

12ـ ماکارونی تو خالی : قطر آن بیشتر از اسپاگتی بوده و تو خالی می باشد .

13ـ ماکارونی فرمی : که طول آن کمتر ازcm 8 می باشد مانند اشکال مارپیچ ــ صدفی ــ حلزونی و غیره.

14ـ ورمیشل : نوعی ماکارونی است که به صورت رشته های باریک ــ توپر و پیچ خورده می باشد .


خرید و دانلود ماکارونی رشته به رشته word

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.